Het belang van screening op beleving & ambiance

Het belang van screening op beleving & ambiance

Het belang van screening op beleving & ambiance

Elke organisatie gebruikt het gebouw vanuit een verschillende intentie: De één wil genezen, de ander wil zorgen en organiseren. Het doel bepaalt wat nodig is voor gebruik.

De werkplek en werkomgeving zijn van grote invloed op iemands psyche en lichamelijke gesteldheid. Stress en depressiviteit steken helaas veelvuldig de kop op. Daarbij zijn sommige werknemers relatief vaak ziek terwijl anderen elke gelegenheid aangrijpen om de werkplek te verlaten.

Een stimulerende inrichting kan bijdragen tot een prettige werksfeer, een goede motivatie en een hogere productiviteit. Hoe positiever de energie, hoe meer klanten, leveranciers en bezoekers zich prettig zullen voelen. Ook de factor Mind Control speelt hierbij een rol. Zo heeft menig therapeut de praktijkruimte ingericht met ingelijste diploma´s en certificaten omdat dit het vertrouwen geeft dat je in goede handen bent. Ook dat toont de weerslag van de uiterlijke omgeving op beleving en psyche.

Méér rendement en een ontspannen sfeer, zijn vaak met kleine aanpassingen binnen handbereik. Werknemers met actieve functies (zoals buitendienst medewerkers of vertegenwoordigers) zijn gebaat bij een actieve werkplek met kleuren die prikkelen. Directie- en managementleden hebben soms ook baat bij een omgeving die niet onnodig afleidt, waarbij ze niet gestoord worden wanneer concentratie gewenst is voor b.v. het nemen van belangrijke beslissingen.

SECTORVERHAAL in vakblad Facilitair Management & Gebouwbeheerpdf.

Vestigingsadres
XClusive Styling
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde
België

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Image