Het belang van kleur stijl & imago advies

Het belang van kleur stijl & imago advies

Het belang van kleur stijl & imago advies

Wist je dat de eerste indruk van een persoon maar voor 5% bepaald wordt door wat je zegt en voor 95% uit hoe je je kleedt, beweegt, praat, loopt, stemwarmte, mimiek enz. enz.. Vaak zegt buikgevoel al, wanneer je iemand ziet, of je die persoon als prettig ervaart of juist niet. Daarom is het zo belangrijk om jezelf goed naar buiten te brengen en de positieve kanten te belichten. Wanneer kleding jouw persoonlijkheid en functie onderstreept, win je aan uitstraling. Het versterkt jouw identiteit en daardoor win je ook aan authenticiteit.

Wanneer je authentiek overkomt, nemen mensen jouw boodschap ook gemakkelijker aan, waardoor je meer ruimte inneemt met jouw persoonlijkheid en er beter naar je geluisterd wordt. Hoe meer evenwicht er is in lichaamshouding, gebaren, karakter, spreekvaardigheid, stemgebruik en uiterlijke kenmerken, hoe meer je wint aan authenticiteit.

Het draagt bij tot succes op allerhande gebied, maar zorgt er vooral ook voor dat je je goed op je plek voelt binnen jouw job en missie.

Bij een Kleur Stijl & Imago consult is het uitgangspunt jouw persoonlijkheid. Daarbij speelt functie/job en missie een belangrijke rol en de verschillende rollen die je in jouw leven bekleedt als partner, vriend of collega, baas, compagnon, bemiddelaar, leraar, vertrouwenspersoon enz.. Om succesvol te zijn vanuit de verschillende posities die je als mens vervult in het leven, is het belangrijk dat persoonlijke uitstraling overeenstemt met rol en positie.

Vestigingsadres
XClusive Styling
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde
België

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Image